(Gevulde omellet)
Benodigdheden
- 1 ons magere buiklapjes
- 2 teentjes knoflook
- ¼ gesneden witte kool (liever spitskool)
- 1 stengel gesneden prei
- een beetje selderie
- zout en peper en nootmuskaat naar smaak
- 3 a 4 eieren
- Vetsin
Bereiding
- De buiklapjes in dunne reepjes snijden, zonder zwoerd.
- Knoflook snipperen en de kool en prei dun snijden.
- In een klontje boter de knoflook met de buiklapjes fruiten.
- Hierna de gesneden kool en prei toevoegen.
- Zout, peper en nootmuskaat naar smaak toevoegen.
- Selderie erbij doen
- Afmaken met wat vetsin.
- De groenten in 20 minuten gar laten koken.
- De eieren loskloppen.
- Omeletten in tweeen vouwen en op een schaal doen.
Je kunt er wat tomatenketchup op doen, naar ieders believe.
Smakelijk eten