Gevulde tomaatjes

Ingrediënten
12 kleine tomaatjes (nu TastyTom)
300 gram Hollandse garnalen
1 eetl mayonaise
1 eetl crème fraîche
1 eetl verse bieslook, in ringetjes
1 theel verse dille, fijngesneden
1 theel verse peterselie, fijngesneden
2 eetl citroensap
snuf cayennepeper
zout
extra takjes krulpeterselie voor garnering

Bereiding
Halveer de tomaatjes en haal de zaadjes er voorzichtig uit met een lepeltje. Ik gebruik hier een grapefruit mesje voor, dat is erg handig.
Zet de gehalveerde tomaatjes op de kop op een stuk keukenpapier en laat goed uitlekken.
Je kunt eventueel een klein kapje van de onderkant afsnijden als de tomaatjes niet mooi rechtop blijven staan. (Haal er niet teveel af)

Meng de garnalen met de rest van de ingrediënten en vul de tomaatjes hiermee.
Garneer met een klein takje krulpeterselie (of strooi er fijngehakte peterselie of bieslook over).