Benodigdheden voor 4 personen:
- 1 courgette
- 1 grote of 2 kleine uien
- 1 teentje knoflook
- 3/4 liter water
- 2 goudbouillon blokken of tuinkruiden bouillonblokken
- Gerookte filet forel 100 gr
- Peper en zout
- Boter
Bereiding:
- Uien snipperen
- Was de courgette en verwijder de uiteinden van de courgettes en snijdt ze in blokjes.
- Fruit de uien in boter
- Doe de courgettes erbij en bak even mee, daarna de knoflook
- Bouillonblokjes versnipperen en met het water erbij doen
- De helft van de Forel in kleine stukjes snijden en ook erbij doen
- 15 minuten koken
- Pan van het vuur en met de staafmixer pureren
- De rest van de Forel in stukjes erbij doen en even mee opwarmen
- Op smaak brengen met peper en zout
- Event. een beetje room
Van Wim Paridaans