Peultjes melange

150 g haricots verts
50 g peultjes
150 g sugar snaps
50 g pecannoten
6 eetlepels (walnoten)olie
3 eetlepels citroensap
1 theelepel mosterd
1 theelepel honing
(zee)zout
versgemalen peper
150 g tuinerwten (diepvries pak a 450 g)

Bereiden
Haricots verts, peultjes en sugar snaps schoonmaken. Pecannoten in droge koekenpan roosteren en dan grof hakken. In ruime schaal dressing kloppen van olie, citroensap, mosterd en honing. Op smaak brengen met zout en peper.
In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten koken. Haricots verts, peultjes en bevroren erwten toevoegen. Water opnieuw aan de kook brengen, nog ca.3 minuten laten koken tot alle peulvruchten beetgaar zijn. Groenten in vergiet laten uitlekken en door dressing scheppen. Pecannoten erover strooien.

Tip:
Strooi in plaats van pecannoten 100 g verbrokkelde feta-kaas over de peultjesmelange en meng 1 eetlepel verse of gedroogde oregano door de dressing.